BinckBank België lanceert eigen beleggingsapp

Razendsnel, veilig en betrouwbaar handelen meteen bij de hand

Met een nieuwe app zet BinckBank België een fikse stap vooruit in haar aanbod voor online beleggers. Voortaan hebben klanten letterlijk hun beleggingen in eigen handen. Of beter, onmiddellijk bij de hand. Veilig en vertrouwd mobiel beleggen was nog nooit zo eenvoudig.

Dankzij de app kunnen beleggers altijd en overal razendsnel beleggen in aandelen, opties, turbo’s en futures. Kopen en verkopen gebeurt met een simpele swipe. Bovendien blijven beleggers op de hoogte van het laatste nieuws en het huidige rendement van de portefeuille. De app voorziet ook in realtime streaming en overzichtelijke grafieken.

Eenvoudig koppelen aan de rekening

De app koppelen aan een beleggersrekening  gaat snel en veilig. Het volstaat om in te loggen met de verificatiecode op de rekening bij BinckBank via www.binck.be en de menu’s ‘Mijn Binck > Administratieve instellingen > Beheer mobiele applicaties’ te volgen. Hier kan het mobiel apparaat verbonden worden aan de rekening. Na het doorlopen van deze eenvoudige stappen volstaat een unieke 5-cijferige pincode om in te loggen. Een korte demofilm (klik hier) toont hoe dit proces in zijn werk gaat. Klanten vinden meer informatie op www.binck.be/mobieleapp.   

Voortdurende verbetering samen met klanten

De app werd ontwikkeld in samenwerking met klanten en uitgebreid getest om deze zo veel mogelijk af te stemmen op hun wensen en behoeften. Ook in de toekomst worden verdere updates uitgevoerd, gebaseerd op feedback van gebruikers. 

“Klantenervaring ligt meer dan ooit in het centrum van onze activiteiten. We zijn dan ook erg verheugd onze klanten nog beter te kunnen bedienen met deze app”, zegt Stefaan Roegiers, Country Manager BinckBank België. “Klanten die de app downloaden tussen 9 november en 9 december 2015, kunnen overigens hun eerste transactie met de app gratis uitvoeren.”

In Nederland werd de app reeds gelanceerd met inmiddels meer dan 20.000 gebruikers die sinds de introductie meer dan 100.000 transacties verrichten. Ook Binck Italië biedt de app aan, Binck Frankrijk volgt weldra. 

Specificaties app

De nieuw app kan gratis gedownload worden in de App Store of Google Play Store. Hij is te vinden onder de naam ‘Binck’. Aan volgende specificaties moet worden voldaan:

 

Apple Android
  • iPhone 4 of hoger            
  • Minimale versie Icecream Sandwich 4.0

 

  • Schermgrootte van 4,3 t/m 5,5 inch

 

Over BinckBank

Over BinckBank N.V.

BinckBank is één van de grootste online banken voor beleggers van België en een toonaangevende aanbieder van online beleggingsoplossingen. Met dienstverlening op het gebied van zelf beleggen en vermogensbeheer worden klanten ondersteund bij hun beleggingen op de beurs en het nemen van goede beslissingen bij het realiseren van hun financiële ambities. BinckBank maakt deel uit van de wereldwijd opererende Deense Saxo Bank en heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Eind vorig jaar telde de bank 639.000 rekeninghouders.


 

 

Mediarelaties 

Dieter Haerens

t    +32 476 412 599

Eddy Van Geyte

t    +32 473 679 760

 

 

 


      

 

 

BinckBank N.V.

Barbara Strozzilaan 310

1083 HN Amsterdam

www.binck.com

 

 

BinckBank
Italiëlei 124, bus 101
2000 Antwerpen