Ontdek de nieuwe acties bij BinckBank

Deze maand winnen bestaande klanten en nieuwe klanten van BinckBank tot vijfmaal toe.

1.  Introductie actie

Klanten die een nieuwe klant aanbrengen krijgen 100 euro aan gratis transactietegoed. Ook het aangebrachte pete- of metekindje ontvangt hetzelfde. Klanten kunnen zo tot 1.000 euro aan transactietegoed 'verdienen' met het aanbrengen van vrienden of familie.

Er staat geen tijdslimiet op deze transacties waardoor klanten alle tijd en ruimte krijgen om ten volle van deze actie te genieten. Ze betalen wel de beurstaks of eventuele buitenlandse taksen. 

 

2. Overstapactie

BinckBank is er vast van overtuigd dat ze één van de beste online beleggingsplatformen heeft, en dat aan zeer scherpe tarieven. De klantentevredenheid liegt er niet om: klanten geven BinckBank een gemiddelde score van 8,9 op 10 voor hun klantenservice.

Voor klanten die de stap nog niet gezet hebben door de overstapkosten die hun huidige bank hen aanrekent, voorziet BinckBank de perfecte exit-strategie:
BinckBank vergoedt de kosten, die de bank in rekening brengen voor het overboeken van een beleggingsportefeuille, terug in de vorm van gratis transactietegoed. En dat tot 1.000 euro met een tijdslimiet van 6 maanden.

 

3. Snelle Sprinters

Voor de meer ervaren beleggers loopt er al enige tijd bij BinckBank een actie in hefboomproducten. Klanten betalen maar 5 euro per transactie in Sprinters in plaats van het normale tarief van 9,75 euro. Wegens de populariteit van het product heeft BinckBank de actie verlengd tot en met 30 juni 2012.

Met Sprinters, uitgegeven door ING Bank, kunnen beleggers zowel inspelen op koersdalingen (Sprinter short) als een -stijgingen (Sprinter long) en worden moeilijk bereikbare beurzen sneller toegankelijk.

Let wel op dat er risico's verbonden zijn aan het beleggen in Sprinters. Belegggers kunnen hun inleg geheel of gedeeltelijk verliezen en kredietrisico lopen op de uitgevende instelling. Daarom is het belangrijk eerst de Basisprospectus van het product en andere bijhorende documenten te consulteren.

 

4. Hedgefunds aan 0%

Hedge funds of 'dekkingsfondsen' zijn beleggingsfondsen die vaak gebruik maken van niet-traditionele portefeuillestrategieën. Ze proberen het risico van een belegging te beperken door een tegenovergestelde positie in te nemen op een markt van afgeleide producten (optie-of futuresmarkt). Ze hebben als doel om eerder een constante prestatie neer te zetten, ongeacht de economische conjunctuur.

BinckBank klanten kunnen tot 31 mei 2012 aan 0% instappen in een selectie van hedgefunds:

  • Amundi Funds Absolute Volatility Euro Equities
  • BNY Mellon Global Real Return
  • Invesco Balanced-Risk Allocation Fund C
  • Invesco Balanced-Risk Allocation Fund D
  • Templeton Global Total Return mD
  • UBAM Europe Equity Dividend Plus


Bekijk meer info en de prospectussen van deze fondsen op de klantensite.

 

 5. Word klant en ontvang 100 gratis transacties

Beleggers die willen ontdekken wat BinckBank nog voor hen in petto heeft kunnen best vóór 31 mei 2012 klant worden. Dan ontvangen ze namelijk 100 gratis transacties, met een maximum tot 1.000 euro transactietegoed en met een tijdslimiet van 3 maanden. Zoals steeds is het openen van een rekening bij BinckBank gratis en betalen klanten ook geen bewaarloon of dossierskosten.

Wees er snel bij want 'time is running out...'

Bekijk hier meer info en de voorwaarden.

 
 

Deze acties dienen niet te worden opgevat als advies van BinckBank om beleggingsproducten of diensten bij BinckBank af te nemen. Iedereen is volledig vrij om zelf de opportuniteit om al dan niet in financiële producten en diensten te beleggen te beoordelen.

Contacteer ons
Evelien Maes BinckBank is een online effectenbank voor particuliere, professionele en institutionele beleggers en behoort tot de Europese top-5 van de online brokers., BinckBank
Evelien Maes BinckBank is een online effectenbank voor particuliere, professionele en institutionele beleggers en behoort tot de Europese top-5 van de online brokers., BinckBank
Over BinckBank

Over BinckBank N.V.

BinckBank is één van de grootste online banken voor beleggers van België en een toonaangevende aanbieder van online beleggingsoplossingen. Met dienstverlening op het gebied van zelf beleggen en vermogensbeheer worden klanten ondersteund bij hun beleggingen op de beurs en het nemen van goede beslissingen bij het realiseren van hun financiële ambities. BinckBank maakt deel uit van de wereldwijd opererende Deense Saxo Bank en heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Eind vorig jaar telde de bank 639.000 rekeninghouders.


 

 

Mediarelaties 

Dieter Haerens

t    +32 476 412 599

Eddy Van Geyte

t    +32 473 679 760

 

 

 


      

 

 

BinckBank N.V.

Barbara Strozzilaan 310

1083 HN Amsterdam

www.binck.com

 

 

BinckBank
Italiëlei 124, bus 101
2000 Antwerpen