BlackRock winnaar eerste BinckBank Tour Financiële Team Tijdrit

Het Nederlandse team van vermogensbeheerder BlackRock heeft op 8 augustus de eerste financiële teamtijdrit van de BinckBank Tour gewonnen. De fietsers uit het team gaan naar huis met de originele BinckBank Tour-leiderstrui, een beleggingsportefeuille van € 250 en wonnen daarnaast ook  ieder een professionele conditietest en persoonlijk trainingsplan.

De financiële teamtijdrit vond plaats op 8 augustus en ging vooraf aan  de tweede etappe van de BinckBank Tour. Daarbij kregen naast de profwielrenners ook amateurs (teams van vier wielervrienden) de kans het tijdritparcours van 9 km af te leggen. Hetzelfde parcours  waar kort daarna ook de profs zouden strijden voor de snelste tijd (met Stefan Küng als winnaar). 

Aan de categorie Financiële Teamtijdrit konden teams van (beursgenoteerde) bedrijven, fondsbeheerders en uitgevers van beleggingsproducten strijden om de eerste plaats. Het team van Blackrock slaagde er in het parcours in 13 minuten en 38 seconden af te leggen met een gemiddelde snelheid van 39,61 kilometer per uur en was zo het snelste team in deze categorie. Ter vergelijking, Stefan Küng legde het parcours in 10 minuten en 58 seconden af, goed voor een gemiddelde van 49,24 kilometer per uur.

Bij BlackRock was men uiteraard verguld met de winst.  “Ondanks de regen en het daardoor uitdagende parcours was het een unieke ervaring om op een afgesloten parcours te mogen rijden voordat de wereld profs in actie kwamen. Wij komen volgend jaar zeker terug om deze mooie titel te verdedigen.” aldus Bob Hendriks, Managing Director van BlackRock.

Geïnteresseerden voor de BinckBank Tour Team Tijdrit (financieel en niet-financieel) van volgend jaar houden best tegen volgende zomer de website en facebook-pagina van de BinckBank Tour in de gaten.

De BinckBank Tour is de grootste etappekoers van Nederland en België en vindt dit jaar plaats van 7 tot 13 augustus. Meer informatie: http://www.sport.be/binckbanktour/2017/nl/.

Over BinckBank

Over BinckBank N.V.

BinckBank is één van de grootste online banken voor beleggers van België en een toonaangevende aanbieder van online beleggingsoplossingen. Met dienstverlening op het gebied van zelf beleggen en vermogensbeheer worden klanten ondersteund bij hun beleggingen op de beurs en het nemen van goede beslissingen bij het realiseren van hun financiële ambities. BinckBank maakt deel uit van de wereldwijd opererende Deense Saxo Bank en heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Eind vorig jaar telde de bank 639.000 rekeninghouders.


 

 

Mediarelaties 

Dieter Haerens

t    +32 476 412 599

Eddy Van Geyte

t    +32 473 679 760

 

 

 


      

 

 

BinckBank N.V.

Barbara Strozzilaan 310

1083 HN Amsterdam

www.binck.com

 

 

BinckBank
Italiëlei 124, bus 101
2000 Antwerpen