Maakt de dreigende handelsoorlog of de situatie in Italië beleggers nerveus?

BinckBank Beleggersbarometer juli 2018: beleggerssentiment begint lichtjes te dalen

De belangrijkste punten:

  • Het vertrouwen van de BinckBank-belegger begint opnieuw te dalen.
  • De BinckBank-belegger schat de ontwikkelingen van de BEL20 voor de komende maand slechter in dan bij de vorige meting. Zijn verwachtingen voor de komende 3 maanden zijn wel optimistischer.
  • De top 3 blijft onveranderd tegenover de vorige meting. Enkel Ackermans & Van Haaren is deze maand iets populairder dan KBC Group en schuift zo door naar de 2de plaats.
  • Ook de minst populaire aandelen blijven dezelfde met Bpost op de eerste plaats.
  • Net als bij de vorige meting genieten de farmaceutische sector en de olie -en gassector de voorkeur van de beleggers. De financiële sector daarentegen wordt voorgestoken door de techsector.

Bekijk hier het volledige verslag.

Over BinckBank

Over BinckBank N.V.

BinckBank is één van de grootste online banken voor beleggers van België en een toonaangevende aanbieder van online beleggingsoplossingen. Met dienstverlening op het gebied van zelf beleggen en vermogensbeheer worden klanten ondersteund bij hun beleggingen op de beurs en het nemen van goede beslissingen bij het realiseren van hun financiële ambities. BinckBank maakt deel uit van de wereldwijd opererende Deense Saxo Bank en heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Eind vorig jaar telde de bank 639.000 rekeninghouders.


 

 

Mediarelaties 

Dieter Haerens

t    +32 476 412 599

Eddy Van Geyte

t    +32 473 679 760

 

 

 


      

 

 

BinckBank N.V.

Barbara Strozzilaan 310

1083 HN Amsterdam

www.binck.com

 

 

BinckBank
Italiëlei 124, bus 101
2000 Antwerpen