NYRSTAR BLIJFT AAN KOP IN BINCK BELEGGERS TOP 200

AHOLD DELHAIZE WEER VASTE WAARDE, X-FAB HOOGSTE NIEUWKOMER, OPMARS ETF'S, ALIBABA EN AMAZON

Nyrstar is in 2017 onveranderd het populairste aandeel onder de Belgische particuliere beleggers, gevolgd door Ageas en Euronav.

Ahold Delhaize maakt ook een mooie sprong en mag zich stilaan weer een vaste waarde binnen het aandelenportefeuille beschouwen. Daarbij laat het andere aandelen als Bekaert, AB Inbev, KBC en Solvay ver achter zich.

Dat blijkt uit de nieuwe editie van de jaarlijkse Binck Beleggers Top 200, die is samengesteld op basis van data-onderzoek van ruim 42.000 effectenportefeuilles van particuliere beleggers bij Binck België.

Hoge nieuwkomers zijn onder meer de beursdebutant X-Fab en Brunel, terwijl ook internationale aandelen als Carrefour, Alibaba, Fugro en Amazon een forse sprong in de ranglijst maken. 

Meer opvallende verschuivingen, trends, nieuwkomers en overzichten vindt u als bijlage.

Over BinckBank

Over BinckBank N.V.

BinckBank is één van de grootste online banken voor beleggers van België en een toonaangevende aanbieder van online beleggingsoplossingen. Met dienstverlening op het gebied van zelf beleggen en vermogensbeheer worden klanten ondersteund bij hun beleggingen op de beurs en het nemen van goede beslissingen bij het realiseren van hun financiële ambities. BinckBank maakt deel uit van de wereldwijd opererende Deense Saxo Bank en heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Eind vorig jaar telde de bank 639.000 rekeninghouders.


 

 

Mediarelaties 

Dieter Haerens

t    +32 476 412 599

Eddy Van Geyte

t    +32 473 679 760

 

 

 


      

 

 

BinckBank N.V.

Barbara Strozzilaan 310

1083 HN Amsterdam

www.binck.com

 

 

BinckBank
Italiëlei 124, bus 101
2000 Antwerpen