Vertrouwen belegger stabiel

De Belgische Binck belegger uit zich nog steeds even positief over de financiële markt als vorige maand. De techsector blijft populair maar in tegenstelling tot de vorige meting staat de olie- en gassector weer op nummer 1.

Dat blijkt uit de Binck BeleggersBarometer van december. Met een stand van 4,7 staat de barometer iets lager dan vorige maand (4,9). Toch blijft het vertrouwen van de belegger nog steeds stabiel.

Ondanks dat het aandeel van Bekaert al enige tijd onder druk staat, geloven beleggers deze maand dat het een topaankoop is. Aandelen van Proximus, Colruyt enBPost blijven in de top 3 voor verkoop.

De medisch-pharmaceutische sector blijft nog beurslieveling maar zakt deze maand wel van de 1ste naar de 3de plaats.

De volledige uitslagen van de barometer vindt u als bijlage.

Over BinckBank

Over BinckBank N.V.

BinckBank is één van de grootste online banken voor beleggers van België en een toonaangevende aanbieder van online beleggingsoplossingen. Met dienstverlening op het gebied van zelf beleggen en vermogensbeheer worden klanten ondersteund bij hun beleggingen op de beurs en het nemen van goede beslissingen bij het realiseren van hun financiële ambities. BinckBank maakt deel uit van de wereldwijd opererende Deense Saxo Bank en heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Eind vorig jaar telde de bank 639.000 rekeninghouders.


 

 

Mediarelaties 

Dieter Haerens

t    +32 476 412 599

Eddy Van Geyte

t    +32 473 679 760

 

 

 


      

 

 

BinckBank N.V.

Barbara Strozzilaan 310

1083 HN Amsterdam

www.binck.com

 

 

BinckBank
Italiëlei 124, bus 101
2000 Antwerpen