VERTROUWEN IN TECHNOLOGIESECTOR PIEKT

De Belgische Binck belegger uit zich nog positiever over de financiële markt dan vorige maand. Vooral de techsector wint aan populariteit tegenover de vorige meting.

Dat blijkt uit de Binck BeleggersBarometer van november. Met een stand van 4,9 staat de barometer op de hoogste stand van het jaar (op een schaal van -10 tot +10). Voor de komende maand verwachten beleggers dat de BEL20 met 1,5% stijgt. Dat is 0,6% meer dan vorige maand.

De positieve berichtgeving rond Umicore de laatste tijd lijkt zijn vruchten af te werpen. Het aandeel staat op nummer 1 als beste koop deze maand. Proximus neemt de leiding als topverkoop.

De grootste stijger deze maand is de techsector. Met een 4de plaats vorige maand, stijgt de beurslieveling naar de 2de plaats.

De volledige uitslagen van de barometer vindt u als bijlage.

Over BinckBank

Over BinckBank N.V.

BinckBank is één van de grootste online banken voor beleggers van België en een toonaangevende aanbieder van online beleggingsoplossingen. Met dienstverlening op het gebied van zelf beleggen en vermogensbeheer worden klanten ondersteund bij hun beleggingen op de beurs en het nemen van goede beslissingen bij het realiseren van hun financiële ambities. BinckBank maakt deel uit van de wereldwijd opererende Deense Saxo Bank en heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Eind vorig jaar telde de bank 639.000 rekeninghouders.


 

 

Mediarelaties 

Dieter Haerens

t    +32 476 412 599

Eddy Van Geyte

t    +32 473 679 760

 

 

 


      

 

 

BinckBank N.V.

Barbara Strozzilaan 310

1083 HN Amsterdam

www.binck.com

 

 

BinckBank
Italiëlei 124, bus 101
2000 Antwerpen