Vincent Germyns definitief bestuursvoorzitter BinckBank N.V.

De aanwijzing door de raad van commissarissen van BinckBank van de heer Vincent Germyns (1973) tot voorzitter van het bestuur is vanaf vandaag definitief. De aanwijzing was onderworpen aan goedkeuring van de toezichthouders en deze is vandaag verleend.

Het bestuur van BinckBank bestaat nu uit de heren Vincent Germyns (voorzitter) en Evert Kooistra (CFRO). Het bestuur wordt uitgebreid met de functie van Chief Operations Officer (COO). Deze functie zal naar verwachting in de tweede helft van 2015 worden vervuld.

Over BinckBank

Over BinckBank N.V.

BinckBank is één van de grootste online banken voor beleggers van België en een toonaangevende aanbieder van online beleggingsoplossingen. Met dienstverlening op het gebied van zelf beleggen en vermogensbeheer worden klanten ondersteund bij hun beleggingen op de beurs en het nemen van goede beslissingen bij het realiseren van hun financiële ambities. BinckBank maakt deel uit van de wereldwijd opererende Deense Saxo Bank en heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Eind vorig jaar telde de bank 639.000 rekeninghouders.


 

 

Mediarelaties 

Dieter Haerens

t    +32 476 412 599

Eddy Van Geyte

t    +32 473 679 760

 

 

 


      

 

 

BinckBank N.V.

Barbara Strozzilaan 310

1083 HN Amsterdam

www.binck.com

 

 

BinckBank
Italiëlei 124, bus 101
2000 Antwerpen